Home

Buitengewoon!

Na jaren gewerkt te hebben als etaleuse en visual merchandiser is sinds 2000 mijn grote passie voor brocante, decoreren en restylen uitgemond in het runnen van Buitengewoon.

De collectie bestaat uit brocante & stoere meubels, lampen ,curiosa, serviesgoed, en leuke cadeauartikelen in een mix van oud & nieuw.
Regelmatig ga ik op zoektocht in Frankrijk, België naar juist die ene oude en brocante tafel of een super mooie kast.
Vaak worden de antieke en brocante meubels door mij “onder handen genomen” om er een verrassende en frisse uitstraling  van nu aan te geven.

Sinds enkele jaren ook comfortabele & betaalbare basic dames kleding bij Buitengewoon aangevuld met tassen & accessoires.

Sinds 28 oktober 2005 is de winkel van Ellewoutsdijk naar Brouwershaven verhuisd. En per 28 februari 2015 is Buitengewoon gevestigd in een ander oud en zeer sfeervol rijksmonument aan de Markt 33. Schuin tegenover het standbeeld van Jacob Cats. Deze sfeer sluit perfect aan bij het assortiment van Buitengewoon.

Surf snel verder voor een impressie, er zit zeker iets voor u bij. Of kom naar het mooie Zeeland en bezoek de sfeervolle winkel van Buitengewoon.
Graag tot ziens bij Buitengewoon!

Annette