2004

merel schaap
28 december 2004
ga nu toch ernstig twijfelen of ik mijn eigen kast niet te koop zal zetten, vind die blauwe buffetkast toch wel erg leuk. even met Marc overleggen maar
gr merel

Anja
26 december 2004
Wat een mooie site en mooie spullen! Helaas erg ver weg voor mij, maar als ik een keer in de buurt ben kom ik graag langs.
Veel succes Anja
www.oldstuffshop.nl

Marjolein Jans
20 november 2004
Hoi Annette,

Eindelijk een berichtje van mij, beter laat dan nooit zullen we maar zeggen! Ik ben nog steeds blij met m’n spulletjes,en de kandelaar heeft ook een mooi plekje gekregen. Nog bedankt voor de fijne afhandeling en graag tot een volgend keertje! Groetjes!

Marion Scheers
19 november 2004
Hoi Annette, wat een superleuk en gezellig winkeltje heb je. Ik ben superblij met mijn spullen, het wildrek zit nog in mijn hoofd, Misschien!! Bovendien was het leuk om je weer eens te zien en te spreken. Veel succes verder en dit zal zeker niet mijn laatste bezoekje zijn geweest!

Padden en Loes
14 november 2004
Hoi Annette,
Beetje laat is het wel maar we willen je toch nog even zeggen dat we super blij zijn met onze prachtige kast! (Blauwgroene buffetkast) Hij is echt geweldig mooi!
Ik had graag de boerenstoeltjes nog gekocht maar helaas ik was te laat!
Dus als je nog eens iets hebt wat er op lijkt??? Bedankt voor je service en gezelligheid! Groetjes Padden en Loes

jessica van de cingel
5 november 2004
hallo annette, al vanaf de eerste keer dat ik jouw site bezocht voelde ik me helemaal thuis sindsdien kijk ik regelmatig je hebt hele leuke spullen en de site die straalt gewoon warmte uit heerlijk de deurklopper ga ik gebruiken in mijn nieuwe huis die komt te hangen aan een oude poortdeur mijn complimenten voor je site en de omgang met je klanten de manier van helpen via de mail vind ik fantastisch ik hoop nog een keer naar je winkel te komen om al je spullen te bewonderen ik heb je nog nooit ontmoet en toch heb ik het gevoel dat ik je ken ik wil je veel succes wensen met alles wat je nog mag gaan doen maar als je op deze manier verder gaat komt alles goed nou misschien tot ziens groeten van jessica

Ellen en Ina
5 november 2004
Dinsdag op weg van Twente naar Zeeland, even een kast voor Ellen ophalen.
Veel kletsen, lachen en koffie drinken onderweg.
Tegen 1 uur rijden we Ellewoutsdijk in om ons te vergapen aan de prachtige locatie van Buitengewoon.
De Brocante is prachtig, Annette heel gastvrij en we kopen natuurlijk weer veel te veel.
De terugweg zijn we de hele tijd aan het nagenieten.
Annette, veel succes met de verkoop van je huis en veel geluk alvast voor je nieuwe locatie, waar dat ook mag zijn!
Groetjes van Ellen en Ina.

Sylvia van Duuren
1 november 2004
Hi Annette, Ik ben heel erg blij met de barokke wandkandelaars. Ze zijn nog mooier dan ik had verwacht. Ik zal dan ook zeker de website regelmatig bezoeken, en misschien vind ik er nog wel meer moois . p.s. verzilverde vaasjes kan ik nog gebruiken :-)groetjes van Sylvia uit Den Haag

janine
30 oktober 2004
Leuk dat we even bij je aan geweest zijn.
Zojuist de website bekeken; ziet er prachtig uit. Dat gaat zeker lukken, alles is zo mooi en goed verzorgd. Een proficiat waard. Janine en Andries

Lenny
28 oktober 2004
Het gekochte servies staat prachtig; dankzij jouw tips en spulletjes wordt ons huis steeds leuker!! Website is heel erg leuk, maar in je winkel staat alles nog leuker!!!

Amanda Plasschaert
26 oktober 2004
Hai Anette Wat een prachtig plekje niet alleen je site is inspirerend maar je winkel en jullie huis superrrrrrr complimenten voor je inrichting en smaak !!!!!!! groetjes en tot snel Amanda

Janet Jansen-Vos
8 oktober 2004
Dit is echt een leuke site,alleen jammer dat je geen sitetable op dit moment heb.
Ik zal zeker iedere avond op je site gaan kijken dat is zeker de moeite waard.
Zodra ik in de buurt ben kom ik zeker even bij je binnen.
groet janet

Marianne Cantineau
31 augustus 2004
Heel spontaan vonden we afgelopen zondag ‘Buitengewoon-brocante’, die ook nog toevallig een extra koopzondag had. Een heel leuke winkel die goed aansluit bij wat wij zoeken. Ook goed verzorgd.
Weer thuisgekomen (met wat aankopen!) de site bezocht. Ook die ziet er goed uit en is erg leuk om te bezoeken. Onze complimenten. Je staat vanaf nu bij onze favorieten.
Marianne Cantineau

Annechien
7 augustus 2004
Zeeland is prachtig, de rit vanuit DenHaag was warm en lang,maar de moeite waard.je onthaalde ons met koffie en konden ook nog even rondkijken in de winkel,mooi spullen. Je kan zien dat je liefde in de zaak stopt!Mooie site ook,nog dank voor je hulp.
Als mijn oude franse bed een maal in gebruik is als bank, zal ik er vast veel plezier van hebben.
Groetjes

Anita
29 juli 2004
Zeeland ligt niet bij mij naast de deur ,dus vind ik het echt super dat ik gewoon kan bestellen. Het ‘waskastje’ staat geweldig in m’n badkamer ,en het geheel is keurig bij mij afgeleverd.
Goede service ! Zeker tot een volgende keer.
Groetjes Anita.

Lisa en Sharon
28 juli 2004
in het √ącht is het allemaal nog veeeeel mooier! je word er inderdaad hebberig van en ik ben heel trots op mijn aankopen! nogmaals mijn complimenten en ik hoop dit jaar weer een bezoekje aan Zeeland te brengen en dan blijven we ook een nachtje in een B & B!! Groetjes van Lisa & Sharon uit Haarlem

linda
26 juli 2004
wat word ik hier hebberig van, wat een leuke site zeg!! Succes

Nanne
11 juli 2004
Leuke site en ik hoop dat je veel verkoopt via het WWW,
Groetjes Nanne

Paula Verberkmoes
31 mei 2004
Hallo Luitjes,
Wat baalde ik dat de armleunstoelen al verkocht waren….maar de eetkamerstoelen heb ik nu al alle 4 gestript en klaar om te bewerken !! Wat een werk zeg….maar het zal de moeite wel lonen. Ik hou jullie wel op de hoogte van de vorderingen ! Jullie site zat al een tijd onder mijn favouriten en zal dat zeker nog lang blijven.
Bedankt voor de inspiratie !!
Groetjes Paula.

Joke Numan
30 mei 2004
Hoi Annette,
Wat staan er weer leuke nieuwe spullen op je website!
Het is dat ik geen plek heb voor die gave kast die bewerkt is met krijtverf en gekleurde was.
Echt geweldig!!
Ik ga snel weer verder snuffelen….
Groetjes, Joke.

Cora van Dellen
21 mei 2004
Inspirerende site!!! De bestelling die ik via internet heb gedaan, is heel vlot en correct behandeld. Het artikel voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.Bedankt en ik zal regelmatig ‘langskomen’ om te snuffelen!

Jos Nijs
9 mei 2004
Zonder te overdrijven kan ik zeggen dat ik uw site verfrissend en helder vind. Ik was al eens in uw winkel en hetgeen mij het meeste opviel was het brede gamma aan leuke, mooie, oude en sfeerrijke artikelen. Je kon zien dat ze met liefde een goed uitgekiend assortiment hebben samengesteld.